Follow on Bloglovin

SLARVIGT AV DOM!



2 SEPT-10
Tandvården är bra lustigt ibland. Jag var iväg med JAkob idag till tandläkarn för en vanlig koll och samt en annan koll via tandregleringen.
I våras var jag iväg med Jakob till tandregleringen för kol på en tand som saknar anlag till en ny tand. Den ska dras och låta en annan tand växa igen gluggen.
Men dom på tandregleringen hade visst antecknat FEL tand som skulle dras ut. Tack vare Jakobs uppmärksamme tandläkare, så anade han att det var fel tand uppskrivet i brevet som skulle dras ut...hmm... Inte bra alls!

Med detta så måste vi tillbaka till Tandregleringen för en samma undersöknin, så att den läkarn kan skriva in rätt tand i journalen som ska dras. Telefonsamtal räckte visst inte :/
Det här innebär att folktandvården ska skicka fax till Tandreglerningen. Sen ska jag ringa dit om en vecka och beställa en NY tid för koll. Och det är lång väntelista, tyvärr.
Sedan ska tandregleringen skicka tillbaka en ny journal till Jakobs tandläkare som det står förhoppningsvis rätt tand som ska dras ut. Sist ska Jakob få en tid för att dra tanden...ojojoj...vilken LÅNG väg för att få bekräftat att den tand som vi VET ska dras ska dras...

SLARVIGT VÄRRE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0