Follow on Bloglovin

CHOKLAD MJUKGLASS PÅ HEMMAPLAN

20 maj-13
Choklad mjukglassen testade vi enligt instruktionerna och det blev riktigt gott! 
Vispas. Sedan i frysen i ca 3½ timmar. Ta fram och låt stå en liten stund. Vispa igen till en mjukglasskonsistens. Det räckte till 6 strutar för oss.
Nu återstår det bara att testa vaniljsmaken. 

Kommentarer
Postat av: ☆ Ereeka ☆

Jag hörde om de där för ett tag sen, men nu har de alltså kommit! Måste prova! ;)

Svar: Ja, de har kommit. Jag hade aldrig hört om dem innan jag såg de på affärn. ;) Har du glassmaskin fungerar det också bra. Vispa med elvisp först och sedan ner i glassmaskinen och låt vispas där i ca 45 min. Annars gör du som det står på förpackningen. Jasmine tycker säker att det är mumsigt. Inte så söt heller som de köpta färdiga mjukglassarna.
Therése dagbok och goda bakverk

2013-05-22 @ 00:02:26
URL: http://ereeka.se
Postat av: Ereeka

Ja, vi har glassmaskin :)
Jasmine ÄLSKAR glass ;)

Svar: Toppen! Då är det bara att stoppa in byttan i frysen. Sen är det tuta och köra som gäller ;)
Therése dagbok och goda bakverk

2013-05-22 @ 10:01:07
URL: http://ereeka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0