EFTERLÄNGTAT



31 MAJ-11
Tänk att ett telefonsamtal kan göra en glad, irriterad, lugn och nervös.

Glad att få höra en röst man ofta har i tankarna.
Irriterad för att man måste blanda in någon i något som absolut inte behöver det just nu.
Lugn av att fått svar på en långvarig och intrasslad fråga.
Nervös över att nu är det nära...Dax att planera om. ;)

Nu hoppas jag att du ska få slappna av och ta hand om dig själv. Det här tar jag hand om nu när jag har fått veta det jag behöver veta.
Som man säger: Sköt dig själv och skit i andra!
Hälsan går före allt annat! Och det borde alla veta.
KRAM

UTFLYKT OCH MIN FARMOR <3



31 MAJ-11
På dagens schema idag var att skicka iväg pojkarna på cykeltur med övernattning tillsammans med deras klass. Tyvärr fick de även smaka på regnet...typiskt då de skulle på utflykt!




Jag tog sedan bilen till lasarettet och hälsade på min älskade Farmor. Hon är så underbart gó människa! Det kändes så skönt att få sitta tillsammans med henne på sängkanten och dricka kaffe och samtidigt få känna hennes värme stråla mot min arm. Få se henne le och skratta. Hon är verkligen en "krutfarmor".
Imorgon ska jag till henne igen. Att det är fulla stan med studenter och bilköer ska inte stoppa mig för att vara med Farmor.
En stund med Farmor kan man leva länge på. :)

MORSDAG IDAG


29 MAJ-11
Idag är det MORSDAG och vädret har varit blandat med regn, sol, svart himmel, blå himel, varm, kallt, blåst, lugnt och hagel...
För min del blev dagen som en helt vanlig dag med familjen. Vaknade och klev ur sängen. Gick ner till köket och fixade frukost åt familjen. Gubben snarkade så att tapeterna krullade sig. Yngsta dottern snusade kudde och sov så sött. Pojkarna sat och spelade datorspel (LAN) Och äldsta dottern sov hos pojkvännen.



Mina pojkar och man ville åka på Motormässan i ovädret och det var bara att sätta sig i bilen och hoppas på en trevlig dag.
Blev som väntat...Kall och tråkig Motormässa.



Väl hemma satte jag mig ner med pojkarna och googlade lite på skor. Gubben hade fixat förrätt under tiden. Rostat bröd med räkor och romsås...MUMS! Sedan åt vi ris och kycklingfilé från igår. Till efterrätt fick det duga med cocosboll och kaffe.

Nja...min dag har känts lite konstig och tung. jag tror att det kanske är lite mitt fel då jag har känt mig lite ledsen idag. På vägen in till stan kände jag att tårarna ville titta fram. Men hur skulle det se ut om jag skulle börja gråta i bilen påväg in till stan? Men det var nära. Jag har haft svårt att vara glad mot familjen. Det är jobbigt att gömma en sorg inom sig. 
Nu ikväll kom några tårar mot min vilja då familjen gick ifrån köket. Det kändes ganska skönt. Men de vet inget om det. Jag har tänkt på min farmor hela dagen och av den anledningen är jag ledsen. Fick veta idag att det är slutet för henne nu. Min "superfarmor" har tappat kraften. Även om att man letar fram dom positiva minnena och att hon har levt ett fint liv och fått slippa svåra sjukdomar. Fått ha ett mycket piggt och friskt minne...Ja, bättre än mitt egna ibland.  Det är nog dom tankarna som har hållit mina tårar i styr idag. Det är svårt att veta att ens nära kära "vän" snart ska lämna oss. Jag är otroligt glad att jag åkte till henne förra veckan och kramade om henne.
Jag kommer alltid att Älska dig framor! <3


EN DAG TILL FÖRBI



26 MAJ-11
Idag har jag använt min stackars tid till att skriva kvitton och delat ut några Aloevera beställningar. Var en sväng på stan med äldsta dottern. Jag insåg då att det var ett tag sedan jag besökte stan. Mycket nytt och roligt som kommit i butikerna. Jag passade på att handla presenter till mitt underbara Gudbarn som har fyllt år. Jag tror att han kommer att gilla innehållet.
Innan hemfärd var vi på ett informationsmöte ang. en Frankrikeresa som utbytesstudent. Intressant! Men ganska gruvsam också.
Halvvägs hem passade jag på att köpa hem vackra trädgårdsblommor som ska få växa sig vacker på våran gård. Det blev Marguriter...favoriter ;) Lobelia, Tagetes, en Röd Dalia och röda + röd/vitarandiga petunior.

Mitt telefonsamtal blev framflyttad tills imorgon....hoppas hoppas....


VERKSTADSHANDBOK SAAB 900 -79 till -83



26 MAJ-11
Säljer 3 st pärmar Verkstadshandbok för
SAAB 900 -79 till -83
1000:-

VERKSTADSHANDBOK SAAB



Säljer en Verkstadshandbok för
SAAB 95-96 SPORT
MONTE CARLO 850 (Sport) -65,66,67
SAAB 95-96
MONTE CARLO V4 1967-

VERKSTADSHANDBOK SAAB 9000 -85 till -92



25 MAJ-11
Jag säljer dessa kompletta pärmar i fint skick.
1500:- eller högstbjudande.

HOPPAS PÅ GODA NYHETER



23 MAJ-11
Längtar tills morgon då ett viktigt telefonsamtal väntar. Det känns både pirrigt, nervöst och gruvsamt. Men mest av allt hoppas jag självklart på glada goda nyheter. Tänk om allt har ändrats? Hemska tanke! Näe den tanken ska jag inte tillåta ligga kvar innanför skallbenet. Bara positiva tankar nu! 

Bäst att komma isäng och invänta samtalet :) 

SKRÄCKHUND


Tänk att en sådan vacker hund kan förvandla sig till en skräckhund bara av lite vatten och schampo ;) Här skulle hon passa perfekt in i en skräckfilm...hahahha


Gnussar sig full med skräp precis då hon har duschat klart. Typiskt!


Nu har hon snart blivit torr och ser ut som en hund igen...Vacker vovven man har :)

LOPPIS POJKKLÄDER 98-110


Storlek 98-110
Fleecejacka: 104. 20:-
3 Stycken Vita skjortor 104. 15:- styck
Spiderman 98. 10:-
'

MJUKISBYXA OCH ETT PÅ SVARTA BYXA TILL SALU!
10:-STYCK


SHORTS STORLEK 98-104 10:- FÖR BÅDA



98-110 SÄLJER DOM FÖR 15:- STYCK


Jag har börjat rensa i förrådet och insåg idag söndag att sälja på Facebook är mycket bättre och enklare säljmöjlighet än både Loppis och Tradera.

Nu är det bara att tuta och köra!

LOPPIS FLOPP



21 MAJ-11
Jag och mina döttrar offrade oss en dag för rensning och märkning på kläder och annat som bjöds i förrådet. Och en hel lördag på Loppis 4.5 mil hemifrån.
Tänk om de som arrangerade Loppisen hade kunnat annonserat om att de hade den just denna dag! Tänk vad vi hade kanske fått sälja massor. Näe..nästa år skippar jag detta stätte då jag har varit där nu i 2 år i rad och det blir samma sak. Brukar man inte lära sig av misstagen? Det trodde jag iallafall...hmm...

NYDUSCHAD FLUFF





20 MAJ-11
Äntligen har jag tagit mig i kragen att duscha och borsta hunden. nu är hon ren och fin. Fluffig och ser ut som en hårboll.

OROLIG OCH RÄDD

                                           


19 MAJ-11
Varför ringer dom inte? Nu börjar jag bli orolig på riktigt! Tänk om de har ändrat sig och jag sitter här och väntar bort en massa dyrbar tid och stämplingsdagar i onödan?! Allt lät så bra i början och allt gick fort......men sen då?
Om några dagar till så blir jag utförsäkrad....HJÄLP! Vad händer då? Varför kan de inte ge mig ett klartecken om hur det ser ut? Varför svarar de inte?
Det enda jag kan göra har jag gjort. Känner mig lite tjatig och stressar på. Men vad ska man göra då dagarna snart är slut och får inga pengar.

JAG MÅSTE FÅ SVAR NU!
SNÄLLA!


REDAN HÄR



18 MAJ-11
Tänk att maskrosorna har kommit redan! Såg att smörblommorna har tittat fram också. Tänk om alla midsommarblommor kommer fort i år. Vad ska vi då ha för blommor i Midsommarstången? Då får vi nöja oss med en enfärgad stång i gröna toner.

TRADERA

18 maj-11
Nu har jag lagt ut några annonser på Tradera. Gå in på

http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=532303

och kolla om det kan vara något intressant. :)

FALSK ELLER ÄKTA PEAK ?







Jag har en kjol och en kjol/shorts som jag blev osäker på om de är äkta eller falska. Hur ser man på om de är äkta? Hjälp mig!
På ettiketten står det "Peak performance "Åre sweden man and nature" Det står till och med Peak Performance på knapparna och metalldetaljerna.












REKOMMENDERAS



Den här skivan rekommenderar jag stark! En vän till mig spelar i gruppen.
Köp den och lyssna! :) 

VAD LOCKAR?



16 MAJ-11
Har funderat ett tag på vad som gör en Blogg läsvärd? Vad är det som lockar en person till Bloggen? Är det nyfikenhet? Recept? Djur? Barn? En vanlig vardag? Mode? Inredning? Foton? Sjukdomar? Glädje? Sorg?
Ja, man skulle kunna räkna upp hur mycket som helst.
Vad söks det mest av egentligen i bloggvärden?

När jag är ute och kollar andras blogg kan det vara olika Recept som jag kan få inspiration över, Det kan vara inredning och tips. Ja, det kan vara det mesta som kan leda till nyfikenhet ibland. Jag gillar att skriva av mig och dela med mig lite av mina tankar och lite annat som faller mig in. Jag hade egentligen önskat att jag hade en Blogg där det bara finns en begränsad information. Men ibland kan det vara svårt att styra sitt skrivande då allt bara ploppar fram ur skallen.

Man kanske borde skriva en bok? I och för sig har jag faktiskt skrivit och ritat en Barnbok. Sedan kom jag inge längre då jag inte visste hur man skulle göra. :/ Nja...vi får se vad som händer.

HALLÅ ..............

16 MAJ-11
Första dagen på en ny vecka har snart passerat. Min högsta önskan just nu är att jag får ett samtal som talar om för mig att jag ska befinna mig i stan inom kort och där ska jag mötas av nya härliga kollegor. Välkommen arbetsliv! Här är jag :) Inget att fundera på. Sätt fart nu! Vill inte vänta längre...



FIRAT


14 MAJ-11
Tog och bakade lite beskvier och morotskaka till mamma som vi alla smaskade på då hon har fyllt år. Det gillades! Och det gillar jag att de gjorde ;)


Mamma öppnar med spänning....Vad kan det vara tro? Petuniorna är en del av det som hör till presenten.


Presenten urtagen ur presentpapper och kartong. Ihopmonterad och klar och har även fått sig en plats ute på bron. En "Välkomstställning med blomsterkorg. Mamma blev jätteglad och syrran blev avis ;)


Pappa snickrade ihop en fågelholk och pyntade till den lite. Tjusigt hantverk :)






Syrrans son Bo fick äran att garnera smörgåstårtan till mammas födelsedag...fast en dag senare.
Han kan lite konst må jag säga...Tjusigt! ;)


POJKARNAS SHOPPING


 KAPPAHL


 LINDEX


 ELLOS


13 MAJ-11
Pojkarna fick äran att shoppa lite nytt till deras garderob. Det måste vara ett tecken på att de växer.
Nu saknas bara resten till deras garderob...men när man har dubbelt upp av samma kön måste man dela upp köpen.

SAKNAS NU:
Skor
Strumpor
Boxerkallingar
Jeans
Sommarjackor

OTURSDAG ELLER INTE



13 MAJ-11
Trots att det är fredag den 13:e vilket även ska kallas otursdag, så har jag ändå turen på min sida idag! :D
Vilken lättnad då jag såg mitt sms på mobilen att det är nåt på Gång nu! Äntligen kanske det händer nåt snart! Men även om jag har fått ett bekräftande känns det oroligt i magen. När man har väntat så länge blir man lite rädd att nåt ska gå snett och allt faller.
Men nu tänker jag bara glädjas åt det svar jag fick och hoppas inom kort på ett slutresultat och få komma igång!

LÄNGTAR IALLAFALL.........

GRATTIS MAMMA

               




RETRO ÖVERKAST





12 maj-11
Jag har lagt in den här coola överkastet/duk/draperi eller vad man nu vill ha den till.
Intresserad, så ta en till och lägg ett bud. :)

http://www.tradera.com/OVERKAST-STOR-DUK-DRAPERI-RETRO-STIL-auktion_340904_133091867

Lycka till!

ROLIG HUND :)



12 maj-11
Tack A-S för sällskapet idag! Kändes att det var ett tag sen sist! Det måste vi ändra på. Vilken söt hund ni har alltså...hahahha....vem kan inte gilla en sådan knähund? Han såg ju död ut då han låg i mitt knä....*fniss....

COOL KILLE! ;)

SÖKER



12 maj-11
Vi söker efter en charterresa som ska passa för våran familj på 4 barn. Inte så enkelt kan jag lova. Svårt att hitta ett perfekt resemål om man ska följa allas önskemål osv.
Familjens önskemål är:
J: Splashhotell med "spola toalett rutschkana"
A: Nära Shoppingcentrum, billigt!, 2 veckor
T: Gångavstånd till allt ifrån hotellet. Vill slippa busstider mm...
P: Billigt, men bra. 1 vecka
El: Spelar ingen roll
Em: Varmt, shopping

Men vilket bolag? Vilket datum? Kostnader? Resemål?...............................



GLÖMT BORT? Eller....



11 MAJ-11
Funderar varför inte Företaget kan ringa mig och ge mig ett startdatum? Både jag och AMS vill ha ett startdatum på när jag ska börja jobba. Mina stackars stämpeldagar är snart slut! Börjar bli lite orolig att de drar ut på tiden för mig, så att jag blir utan inkomst.
SNÄLLA! Sätt lite fart, så att jag får börja jobba nu. Känns lite jobbigt att bara gå och vänta och man inte hör något om något...
Nu ska jag hålla tummarna på att de kan ringa mig och säga att jag ska börja jobba.

Hejja hejja....HOPPAS!

VÄLKOMMEN HYUNDAI i20



11 MAJ-11
Idag kom våran nya bil hem till oss! Jag hade hoppats att få köra med den imorgon. Men såklart tar "gubben" den till jobbet och jag får nöja mig att fortsätta köra "gammbilen" :(

SNÄLLT....hmm...näe!

RING RING.....snälla!




11 maj-11
Vad ansträngande det är att bara gå och vänta på något. Det tar på krafterna mer än vad man kan tro. Tänk om det kan hända något snart! Jag vill så gärna komma igång nu.

Tick tack tick tack.........ring!

SVALKANDE SKÖNT!



10 MAJ-11
Vad underbart skönt det har varit i några dagar nu! Sol, blå himmel, lagoma vindar och bäst av allt...VÄRME!
Måtte det hålla i sig LÄNGE!
Vovven fick svalka sig nere vid sjön. Hon tyckte nog att hon var smart att hitta skugga under bryggan samtidigt kunna svalka sig i vattnet... <3

LIVSTECKEN



9 MAJ-11
Imorse fick jag Äntligen ett litet livstecken från det blivande jobbet. :) Nu är det bara att vänta lite till. Sedan hoppas jag att det börjar hända saker...pirrpirr....


RETRO SOMMARGARDINER









Jag har lagt ut några annonser på bla dessa gardiner. Gå in på...


http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=532303 

Det kommer mera snart...Håll ett öga vettja ;)

ÖDLA



8 MAJ-11
Katten Virus kom upp på gården med en stackars liten ödla som förgäves försökte rymma ifrån tortyren av kattklor och av vassa tänder.
Med hjälp av mina pojkar och deras kusin kunde den överleva fast dock med kortare svans. Ut till skogen och där försvann den välbehållen och oskadad. Katten Virus blev nog förvånad då den var borta.

SÅGA BORT...



8 MAJ-11
2 av mina buskar fick gå upp i rök idag. Jag som hade hoppats på att dom skulle växa och bli stora fina enträd. Men de sa upp sig och jag fick äran att såga ner dem och sedan tog sonen Elias och eldade upp dom. Nu finns dom inte mera. Vad tomt det blev... :(

NY BIL



7 MAJ-11
Idag var vi på Bilens dag och det slutade med ett bilköp.
En ny HYUNDAI i20  År: 2011 (bilen på bilden)

Till veckan kommer den hem till oss! Jiiipppiii......

ATT VÄNTA TAR TID...



6 MAJ-11
Nu har jag väntat hela veckan i hopp om ett tecken från företaget som jag ska börja jobba hos. Jag har försök nå en av dem men inget svar. Det jag vet är att de ska fixa en del saker innan start, så att jag har mina saker på plats. Vet också att jag måste vänta in min "lärare" som ska lära mig programvaran osv...
Nu är jag så arbetssugen, så det känns nästan jobbigt att gå och vänta och vänta...och det tar tid!

FORTSÄTTER ATT VÄNTA LITE TILL...Men AMS och Facket behöver få veta snart....och jag med gärna :)

LÄNGTAR!

KVÄLLENS FUNDERING



5 MAJ-11
Ikväll ville pojkarna gärna att jag skulle stanna kvar en stund innan de somnade. En av dom sa:
Mamma: Du måste ligga kvar här en stund.
Jag frågar: Varför?
J svarar: Jo, jag vill att du stannar kvar en stund, så att jag hinner tänka ut något att prata om.
Jag: Men lilla vän...du ska sova nu. Inte ligga och prata så sent på kvällen.
J: Jag vet. Men det är bara på kvällarna när jag ska sova som jag kommer på saker att prata om. Då kan jag inte sova. För då måste jag ju prata.

ROSOR



5 MAJ-11
Ikväll var jag på Årsmöte på FH. Där blev jag invald till Ledamot...ojojoj...Då vet dom inte vad de har gjort! ;)
Sedan blev man överraskad av en bukett rosa rosor. Inte illa!

GLAD! Tackar och bockar

BIKINILINJEN....


5 MAJ-11
Nu märks det vilken stress många får när sommaren närmar sig och man börjar inse att man ska i sommarkläderna snart. Det är då man ska visa sina kurvor som har varit dold under vintern. Men så länge det inte finns en fara med hälsan tycker jag iallafall att man ska få ha den kropp man har och oftast är det inte för sin egna del man vill gå ner i vikt eller komma i bikinin och tycka sig vara en sexig brud. Det är mest en inbillning som man själv skapar och tänker att andra kanske tycker att man har stora enorma gigantiska kurvor.
Näe...så tänker inte jag iallafall om andra. Sådant tänker inte jag på om hur andra ser ut i bikinin osv...
Så varför ska man gå och tro att andra gör så mot mig? Kanske några tänker och funderar. Men det struntar jag i. Jag är som jag är. Och det mår jag bra av.

Varva ner och må bara gott så länge man är nöjd själv...

EN LITE KUL SKRIVELSE FRÅN OKÄND SOM GILLAS:
"Nu har jag sedan i julas lagt om min kost. Jag har t.ex. lagt bearnaisesåsen till höger istället för till vänster om pommes frites, jag har lagt min dagliga bakelse både överst, nederst, till höger och till vänster på tallriken, istället för i mitten. Inte ett gram har jag gått ner. Tror inte ALLS på kostomläggning!!"

SVÅRT.....



4 MAJ-11
Det är snart torsdag 5 maj och det börjar dra ihop sig till att kanske kolla upp hur och när allt ska träda i kraft. Det känns lite lustigt att planera saker och tider framöver till olika ändamål då man inte ens vet om jag kan eller inte kan. Och rätt som det är får jag ett meddelande om start på min framtid. :)
Som tur är kan man alltid ändra på tider och annat som står i agendan. Ett livstecken och jag kommer att hoppa högt, fjärliar i magen och annat som föjer med i "paketet"

AVVAKTAR NÅN DAG TILL...FÖR JAG TROR ATT DET ÄR SNART PÅ G.

NATUR TILL VIT


FÖRE




EFTER

4 MAJ-11
Jag passade på att måla en pedistal som jag har fått av min mamma då jag och mina tjejer var dit och sov över en natt. Mycket finare i vitt än i natur...eller hur?!

MÅLAT MIN HYLLA







4 MAJ-11
Nu har jag målat min fyndhylla till köket VIT. Här ska mina kära kok och bakböcker få stå på sedan.

DAGENS FYND



3 MAJ-11
Kan inget annat än säga att jag har funnit årets underbaraste butik! Tänk att jag har snglat till butikens entré och struntat att gå dit och kolla läget. Men idag gick jag och dottern dit jag jagg fann den här direkt innanför dörren till butiken! Helt otroligt! Jag som har letat en hylla till köket en längre tid...och där fanns den! Jag tror att den ska få en annan färg... VIT.
Sedan ska denupp på köksväggen och fyllas med mina bästa kok- och bakböcker. Äntligen ska de få en bra plats i mitt lantliga kök...Jippiiii.....

OVÄNTAD ÖVERRASKNING



3 MAJ-11
Idag då jag kom hem blev jag glatt oväntat överraskad när mina svärföräldrar hade varit hem till oss då ingen av oss var hemma. Utanför entréen blev jag välkomnad av en mycket vacker blomsterkorg där det stog "välkommen" :) Jag blev riktigt rörd av att se svärmors "påhitt"

Då jag kom in fick jag se att de hade plockat ur diskmaskinen, varit ut med hunden och släppt ut katten.
Sånt här har nästan aldrig hänt! Kan det bli såhär då båda svärföräldrarna har gått i pension tro? ;)

EN LITEN OVÄNTAD POSITIV HÄNDELSE KAN GÖRA EN JÄTTEGLAD!

TACK!

SNARK - SÖMNAPNE



 2 MAJ-11
Alltså...hur lätt är det att kunna somna med en man vid sin sida som snarkar så att tapeterna nästan flagnar och mina öron drabbas av tinnitus snart av de högljudda snarkljuden.
Inte nog med att han lever om då han sover...han gör andningsuppehåll hela tiden, så att jag måste knuffa i honom så att han börjar andas igen. Hur jobbigt är inte det för mig och min sömn?

Nu har jag legat och faktiskt tagit tid på hans andningsuppehåll och det varierar mellan 30-40 sekunder med några minuters mellanrum då han snarkar allt vad han kan. Det känns snart som ett AKUTFALL för någon typ av behandling. Det kan inte vara hälsosamt att låta det vara såhär?! Man kan ju inte sova oavbrutet en hel natt...om man nu klarar av att somna med den här volymen. Undra hur hög decibell en snarkare kommer upp i? Och tänk att få ligga bredvid med en "högtalare" med hög volym påskruvad och man ska försöka somna med det.

INTE LÄTT KAN JAG LOVA!

Fann på en sida om fakta om snarkning:


"Sömnapné innebär att du får ett andningsuppehåll – kroppen går in i ett nödläge när du helt plötsligt drabbas av syrebrist. Tillståndet kan i längden leda till både högt blodtryck och hjärt-kärlsjukdomar. Det finns även en typ som kallas för central apné, då känner inte hjärnan av att du drabbas av syrebrist, något som orsakas av skador i nervbanor eller hjärna."
( http://doktorn.com/story.asp?storyID=2379&gclid=CNmOytOfyqgCFQUz3woda3uwrQ )

"Sömnapne är en vanlig sjukdom som leder till att den drabbade får andningsuppehåll i andningen under sömnen. Andningsuppehållet kan hålla i sig ganska länge, upp till minuter faktiskt. De uppstår för den drabbade upp till 20-25 gånger i timmen. När andingsuppehållet slutar och normal andning påbörjas så uppkommer en hög snarkning som en effekt. Sömnapne är en sjukdom som leder till att sömnen rubbas och blir avbruten. Man förflyttas ofta mellan djup och lätt sömn, vilket i sin tur leder till att man blir trött under hela dagen.!"
( http://somnapnefakta.com/ )


HJÄRNBLÖDNING



2 MAJ-11
Ikväll kom en ny fundering....
En av sönerna gjorde illa sig idag och fick sig en BULA mitt på skallen. Ont och svidigt var det. När sonen ligger i sängen tar han sig på huvudet och frågar mig:
Mamma, varför blir det en bula på huvudet då man slår sig? Vad innehåller den då?
Jag funderar och svarar tillbaka:
Ja, det blir en blödning innanför skinnet på skallen och då blir det en bula.
Svaret räckte inte inktigt som det svar han ville ha. Ha sa:
Men mamma, är det då det kallas "HJÄRNBLÖDNING"?

VÄNNER <3







   


                                                                       








LAT MEN IBLAND SKÖNT

2 MAJ-11
Idag har jag mest bara frysit och saknar sol och värme. Jag tog mig tid att bara vara lat och har inte gjort speciellt mycket. Olikt mig. Men ibland kan det vara skönt. Och nödvändigt också.
Efter en promenad med hunden passade jag på att ringa en av mina goá vänner. Det var skönt att höra hennes röst och att hennes operation av Livmodercancer hade gått bra. Efter det samtalet känner man sig lugn ända in i ryggmärgen.
Jag har sneglat till och från på telefonen idag i hopp om att den ska ringa eller smsa om dag och tid till det blivande jobbet.
Laddar vidare på "batterierna" :)

ALOE SUNSCREEN SPRAY



Solskyddsspray med SPF 30. Innehåller Aloe vera och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter. Tack vare Aloe Sunscreen Spray kan du njuta av solen utan att bli bränd. Glöm inte att komplettera med solglasögon. Små barn ska inte använda solkräm, utan skyddas med kläder. Innehåll 178 ml.

www.aloetherese.se


SOLLOTION SPF 30 ALOE VERA

Sollotion med SPF 30. Innehåller både stabiliserad Aloe Vera Gel och vitamin E. Det gör att den är skonsam och återfuktande, samtidigt som du får ett effektivt skydd mot både UVA- och UVB-strålning genom utvalda filter. Tack vare Aloe Sunscreen kan du njuta av solen utan att bli bränd. Glöm inte att komplettera med solglasögon. Små barn ska inte använda solkräm, utan skyddas med kläder. Innehåll 118 ml.


SNART SNART SNART.......KANSKE



1 MAJ-11
Ja, nu är det riktigt pirrigt i magen då jag tänker på att det närmar sig allvaret och ett Arbete är snart igång...hoppas jag iallafall. Jag hade hoppats på att fått ett livstecken från Nya jobbet men den som väntar på nåt gott...väntar. ;)
Har jag tur hör de av sig snart bara allt faller på plats och allt ser positivt ut. Sedan är det bara att tuta och köra och inse att en ny livsstil kanske vaknar till.
Imorgon måndag kommer jag att bli lite nervös för varje telefonsignal som dyker upp på min telefon...för jag hoppas självklart att de ringer och ger mig en information och klartecken för att "Gå till startrutan" Sen så.........tjohooo.....

LÄNGTAR
SPÄNNANDE
PIRRIGT
ÄVENTYRLIGT
JAG KAN...JAG ÄR INTE RÄDD... ;)

RSS 2.0