Follow on Bloglovin

NYÅRSAFTON 2012 VÄLKOMMEN 2013

31 dec-12
Sista middagen för år 2012 tillsammans med familjen i stugan. Dock var inte Emelie med som skulle fira med hennes pojkvän och andra vänner på egen hand. 
Till förrätt bjöd jag på Avokadohalva med ishavsröra och kräftstjärtar. Ett vitt tyskt vin blev till den.
Varmrätt blev det grillad oxfilé rullad i svartpeppar och vitlök med hasselbackspotatis och hemlagad sås från oxfiléens sky som blev då den låg i ugnen ett tag efter grillningen. + sallad. J.P Chenet Cabernet-Syrah 
Efterrätt fick de en dessert med hallon, chokladmousse och chokladsås. Mumsigt gott! 
Vid tolvslaget smällde vi av med vackra raketer. Välkommen År 2013!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0