Möbler makeover i stugan

1 feb-15
Den här helgen i stugan fick jag äran att tillbringa inomhus tillsammans med målarpenseln. Jag hann precis klart med skåpet. Nu är det bara resten kvar att fixa.

En halv meter snö

1 feb-15
Oj vad snö som hade kommit under natten i stugan. Man såg inte ens gårdagens skoterspår på backen. 
Innan plogtraktorn kom hade vi nog fått runt en halv meter snö på vägen. Blåsvindarna gjorde det inte bättre. 
Men hem kom vi till slut iallafall.
 

Vitt i stugan

31 jan-15
Den här gången hade det kommit lite mera snö i stugan. För några veckor sedan var det nästan barmark. Nu ser man knappt grillplatsen. Det här kallas vinter då snön ligger vit även på träden. 
 

För tidigt ute eller inte?

30 jan-15
Jag vet inte om det var rätt eller fel med att klippa ner och kasta bort en del av mina pelargonior redan nu i januari. Men antigen så klarar de sig eller så inte. Det lär nog märkas sinom tid. 

Mus rund som en boll

29 jan-15
Vilken liten mus rund som en boll som kom gående emot mig en morgon då jag var påväg in på jobbet ifrån bilparkeringen. Orädd var den också. Satte mig på huk och fotade lillen. Den gick ett par steg och sedan stog den stilla och nosade med lilla nosen. Mat verkade den inte ha något problem med. Men motionen var det nog sämre med. 

Mattes bäbis till hårboll

27 jan-15
Jag måste ha en konstig men gosig katt. När jag spelar upp ringsignalen på min mobiltelefon kommer han som en raket upp i sängen och ska gosa. Händer 9 av 10 gånger.
Perfekt om man är frusen och vill ha sällskap eller behöver någon som värmer en. 
 

Regnar i januari

26 jan-15
Att få komma ut till en nerisad bil på morgonen var inte vad jag ville. Speciellt inte en sådan här blåis över hela bilen. Natten hade visst bjudit på regn. 
Konstig vinter. :/
 
 

Kalas igen

25 jan-15
Fjärde födelsedagsbarnet i familjen i januari månad. Tur att det tar ett tag nu innan det blir nya kalas i vårat hus.
Min födelsedagstårta fick bli en mini våningstårta.
Men efterso jag har så svårt att kunna bestämma mig vad jag ville bjuda på, så fick det bli lite av varje. Vi kan kalla det buffé också. 
 
Min morgon började med körsång av min familj och sedan med frukost på säng. Såklart att det ska vara lika för alla att få ett paket att öppna. 
 
Min lilla buffé i kombination med middagen som bestod av smörgåstårta.
 
 
 
 

RSS 2.0