Nyårsdessert 2013
31 dec-13
Här har jag gjort årets nyårsdessert.
Kladdkakebottnad smak av choklad. Fyllning med smak av bananaskids fluff och hallonfluff.
Här har jag gjort årets nyårsdessert.
Kladdkakebottnad smak av choklad. Fyllning med smak av bananaskids fluff och hallonfluff.
Dekorerat med snöstjärna gjord på sockerpasta.
Jul 2013
24 dec-13
Firade julen hos svärmor med trevligt sällskap och glada barn.
Rullrån och julgodis
22 dec-13
Rullrån och julgodis är också ett måste på julens fikafat.
Julgrupper
21 dec-13
Jag måste ha varit snäll det här året. Först kommer min chef/arbetsledare med en fin julgrupp och ett rött spännande paket. Sedan när jag kommit hem kommer grannen över med en vacker julgrupp också. Det hade jag visst förtjänat. :)
Julbakning fortsätter
17 dec-14
Testade att smaksätta smörkrämsfyllningen med violessens och den andra kakan med essens av granatäpple.
Det gick finfint det. Vilka bra smaksättningar som vi har i sortimentet. Är riktigt nöjd med smakerna.
Julbak och glöggkok
15 dec-13
Den här dagen var man riktigt kreativ med tema julbak och lingonglöggkok
80 -tals fest
7 dec-13
Redo för en återblick av 80-tal i form av en rolig fest.
Nästan så att man längtar tillbaka. ;)
Nästan så att man längtar tillbaka. ;)
Fiskepedikyr med dottern
6 dec-13
Följde med dottern på fiskepedikyr. Hon tyckte visst att fiskarna kittlade henne under fötterna. Roligt hade vi iallafall.
Följde med dottern på fiskepedikyr. Hon tyckte visst att fiskarna kittlade henne under fötterna. Roligt hade vi iallafall.
Min första visning
27 nov-13
Den dagen hade jag min första SugarKitchen visning. Den fick invigas hos svärmor. Det var himmelskt roligt att få visa något som man brinner för.
Många fler visningar kommer det att bli framöver. :)
Välkommen att boka en visning vettja.
[email protected]
Den dagen hade jag min första SugarKitchen visning. Den fick invigas hos svärmor. Det var himmelskt roligt att få visa något som man brinner för.
Många fler visningar kommer det att bli framöver. :)
Välkommen att boka en visning vettja.
[email protected]