Follow on Bloglovin

SKA DET GÅ TILL SÅHÄR EGENTLIGEN!...Näe!


Tackar så mycket för boendet i grannbyn och att du "vågade" hyra ut till oss under den här tiden! Det uppskattades enomt mycket att fått möjligheten att få bo i hus under renoveringen.


Kommunen ger jag inte direkt vackra rosor till då de inte gav oss stöttning eller hjälp. Hoppas att sånt funkar bättre i andra kommuner.
Här borde dom se över hur man ska gå till väga då en sådan händelse händer. Speciellt för en barnfamilj. Barnen speciellt mår inte bra av att få uppleva sådana händelser och sedan inte få den hjälp som behövs.
När 5 månader hade gått kom skolan på att barnen kanske ville ha någon att prata med osv...Men hallå! Det ska ske redan samma dag som händelsen utbröt. Snacka om sen reaktion. Och då hade jag sagt till och även blivit lovad vid 4 tillfällen under den tiden och ingen reagerade...suck! Jag ordnade det på egen hand. Samma sak vad gällande boende. Är det såhär det ska gå till? Krisgrupp och kommunhjälp ska ske omgående!

Vad gällande kommunen så skulle dom hjälpa oss med boende omgående och blev lovad att de skulle ringa dagen därpå...ingen ringde! Fick ett brev i brevlådan några dagar senare om "Önskemål av boende"...ojojoj...vad i hela friden! Det var väl bara att ge oss nånstans att bo som var lagom stor för oss 2 vuxna och 4 barn. Här fanns ingen tid att önska och vänta på nåt boende. Det fanns ju några lediga boenden, sa kommunen i telefonen.
Jag försökte att ringa kommunen flera gånger..."borta på möte", Inget svar trots att växeln sa att de skulle finnas på plats, inget svar osv.
Än idag har jag inte hört något ifrån kommunen. :( De borde väl vara intresserade av kommunens befolkning om hur det har gått för oss och hur vi löst boendet osv...Eller är kommunen inte ett dugg intresserad? Dåligt av er! Hur ska dom tro att man vill rekomendera kommunen till andra då man vet hur man själv blir behandlad här. Skärpning på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0