Follow on Bloglovin

Fredags dessert Fusk cheesecake och hosthelvete

23 jan-15
7:e dagen och jag mår fortfarande som en trasig och sliten kvinna.
På morgonen var jag helkneckt efter nattens kämpande emot hostan. Och rösten var ännu sämre. Spänningshuvudvärken hade dessutom funnit sin plats.
Så bra fungerade cocillanan på mig. INTE ALLS! Jag visste radan då hc nämnde att jag skulle prova den att jag var skeptisk till att den skulle få mig att sova på natten. Jag skulle inte märka av hostan, sa hen.
Jag hade bara svara tilbaka att det kunde jag inte tro på. Inte med den typ av hosta jag hade drabbats av. Det är ingen vanlig förkylningshosta. Men det lyssnade en inte på. Jag skulle bara återkomma på måndag om det kvarstog. Ja. Det gör sig själv då jag måste ha ett läkarintyg isf. Jag har inte tid attvara sjuk nu!!
Varför inte låta mig ta några prover och bli undersökt av läkaren. Antibiotika? Eller cocillana?Antingen fungerar det. Eller så inte. Dessutom ingick inte cocillanan på högkostnadskortet. Japp. Där rök 300:- i soporna direkt! 
 
Jag var i valet och kvalet om jag skulle ringa hc igen idag. Men jag tänkte att jag sulle ge hostmedicinen en chans till. 
Jag tog min dos kl 23 ikväll och jag sitter fortfarande och hostar fast många säger att den ska ge effekt omgående. Det återstår att se inatt om jag får sova utan att hosta. Annars blir det att ringa 1177. Men vem vill sitta på lasarettet en lördag? Det har jag definitivt inte tid med. Har andra viktiga saker att ta hand om. Tänk om jag hade fått rätt hjälp då jag bad om den. Hur svårt kan det vara? Sätt inte ALLA på en kam! 
Influensan? Elakt virus? Lunginflammation? Ja. Det är frågan det...
 
Hur som helst tog jag mina krafter til att fixa fredagens efterrätt. Jag tyckte så synd om sönerna då vi hade lovat att öra en god plankstek till middag. Men inte orkade jag sätta mig i en bil och åka och handla. Istället fick de nöja sig med fjärlismakaroner, korv och senapsås. 
 
Nu är det god natt och hoppas på att få sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0